but zomerbut voornajaarbut eigenreis

Evenementen

Als de Sarah niet is geboekt voor vakantiereizen, is ze inzetbaar voor diverse evenementen:

Geef familiedagen, feesten of reünies een bijzondere sfeer door ze op het water te organiseren. U kunt naar wens catering laten verzorgen: exquise hapjes, lunch of drie gangen- diner. Sarahs kok bespreekt de mogelijkheden desgewenst met u door.

Ook voor uw bedrijf kunt u de Sarah huren. Voor een personeelsfeest of teambuilding-dagen, maar ook voor workshops, vergaderingen, opleidingsdagen of een goede brainstorm-sessie.
Op het water, in een ontspannen sfeer, zult u zeker effectieve resultaten uit uw bijeenkomst halen. Bij het hoofdstuk prijzen krijgt u een idee van de kosten. Uiteraard is in overleg een passende catering samen te stellen.

U kunt de Sarah als hotel huren. In de winter heeft ze Amsterdam als vaste ligplaats en daar bent u natuurlijk welkom. Maar daarnaast wil de Sarah best naar ú toekomen als u haar ergens anders wilt bestellen als hotel.

Heeft u interesse in een van de mogelijkheden en wilt u meer informatie of wilt u weten of bepaalde data vrij zijn, neem dan gerust contact met ons op. Op de contactpagina vindt u een formulier en ook overige gegevens om ons te bereiken.

Algemene informatie
Dagdeel: 9.00 u - 13.00 u of 13.00 u - 17.00 u
Dag: 9.00 u - 17.00 u
Weekend Vrijdag 20.00 u - Zondag 16.00 u

Inbegrepen zijn
bij een dagdeel: onbeperkt koffie, thee en frisdrank.
bij een dag : onbeperkt koffie, thee en frisdrank en een lunch.
bij een weekend: 2 overnachtingen- 2 ontbijten- 2 lunches- 2 drie gangen diners - dagelijkse wissel van handdoeken- koffie en thee.