but zomerbut voornajaarbut eigenreisbut evenementen

Wat Sarah u biedt

De Sarah is in de zomermaanden vooral actief met fiets-vaarvakanties in Nederland en België: vaste routes waarbij de gasten het land per fiets ontdekken -eventueel vergezeld door een gids-. Het schip volgt als varend hotel op de route. Het reisgezelschap is meestal uit meerder landen afkomstig en zowel bemanning als fietsgids spreken meerdere talen.
 
In het voor- en najaar (en ook de winter zolang de vaarwegen begaanbaar zijn) biedt het schip mogelijkheden voor langere of kortere reizen -met of zonder fiets- en andere evenementen zoals (bedrijfs)feesten, vergaderingen, reünies en familie-uitstapjes (met optioneel een overnachting). Verder kunt u het schip als hotel huren.
 
Aan boord zijn comfortabele fietsen (in allerlei maten) met 7 versnellingen die u huren kunt. Ook een kinderfiets of een zgn. kangaroe-fiets, waar de kinderfiets met een stang aan de ouderfiets vastzit, kan geregeld worden.
 
 

Stel zelf uw reis samen!

Sarah's credo: 'Overal waar we kunnen varen, daar kunnen we heen'. De Sarah vaart vanaf Amsterdam, maar in overleg is altijd een andere plaats te kiezen.
 
Reizen waarop u individueel kunt inschrijven, vinden doorgang wanneer minimaal 18 gasten hebben geboekt. Wij zullen dit uiterlijk 4 weken voor vertrek bij u herbevestigen.